Størst tilfredshed blandt patienter der får Thyroid for for lavt stofskifte

I forbindelse med en af de seneste kongresser om endokrinologi, blev der gennemført en undersøgelse af patienttilfredsheden ved behandling med forskellig stofskiftemedicin. Den højeste patienttilfredshed blev målt i gruppen der tog Thyroid og den laveste patienttilfredshed blev mål i gruppen der to LT4.

Som forskerne slår fast i bemærkningerne til spørgeskemaets resultat: Fremtidige studier bør undersøge årsagen til at patienterne foretrækker Thyroid skyldes T3 niveauer eller det skyldes andre uidentificerede årsager.

KILDE.

7 thoughts on “Størst tilfredshed blandt patienter der får Thyroid for for lavt stofskifte

  1. Det kunne jo være de andre aktive stoffer i thyroid i forhold til T4 medicin. T3, T2, T1 og calcitonin kan man jo ikke bare tage væk, alt er med til at skabe balance. Vi har jo tydeligt set, hørt og fulgt nedturene for de mennesker der bliver frataget deres thyroid-medicin. Vi ser også mange der har PTH ubalancer og må opereres, er det pga. manglende calcitonin? Det kan jo være det stof der skaber balance i kalkstofskiftet.

  2. Jeg lever igen efter at jeg er kommet på Thyorid Juhu Juhu Juhu ?

  3. Jeg har fået mit liv tilbage efter jeg er startet på Thyroid. Dejligt igen at kunne lave noget uden smerter

  4. Jeg lider på det syntetiske medicin. Lægerne, mange efterhånden, læner sig bare tilbage i stolen og siger: jeg følger bare den vedtagne behandlingsvejledning. (Som er lavet i samarbejde med medicinalindustrien/indokrinologisk forening)

  5. Interessant, det vil jeg bringe op når jeg skal til næste konsultation. Er forhåbentlig endelig kommet inden for normalområdet og en vurdering kan så begynde.

  6. Efter at jeg med stor succes har fået thyroid i 4 år, ser det nu desværre ud til, at jeg som så mange andre hashimotospatienter bliver frataget min livsnødvendige medicin. Jeg er bange for fremtiden.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.