Hvor ligger dit TSH

Hvis du er i ren T4 behandling – det vil sige, at du ikke får Thyreoid/Erfa eller T3 kunne det være interessant at vide, om du deler skæbne med den store gruppe, der enten er over- eller underbehandlet. Læs mere her

TSH har en referenceværdi ml 0,300 – 4,00 x 10-3 int.enh./L - mit TSH er:

Se resultaterne

Indlæser ... Indlæser ...

Formålet er dels at få rejst en diskussion om årsager til denne over/underbehandling og dels få forslag til, hvad I hver især har gjort for, at nå værdier så tæt på dem, der giver jer den bedste livskvalitet.

6 thoughts on “Hvor ligger dit TSH

  1. Tsh inden for reference men føler mig ikke velbehandlet
    Lone Grønnemark
    Adm ” Stofskiftesyge med vægtproblemer “

  2. Nej det er så det næste problem! Umiddelbart har lægerne generelt svært ved at få TSH til at ramme dels inden for referenceintervallet og dernæst få TSH til at ligge så patienten har det godt!

  3. Min TSH er 3,1 – jeg er i ren T4 – behandling (Euthyrox) – kæmper for at få lov at prøve Thyroid – men uden resultat endnu

  4. At være i referenceintervallet er ikke det samme som, at være velbehandlet. Det er sørgeligt at endokrinologer verden over er blevet totalt døve. De skulle eksperimentere mere med at finde ud af at gøre det bedste de kunne for at finde frem til den individuelle patients ideelle niveau i stedet for at affærdige med at tallene ser fine ud. Håber det lykkes for dig at få din læge med på at skifte din medicin.

  5. Jeg får det dårligere og dårligere. Var først på Euthyrox, skiftede til Tirosint grundet extreme bivirkninger/symptomer, so nu bare er blevet meget værre. Mine tal er aldrig de samme og skifter for hver blodprøve. Et der undrer mig meget, er hvor for referencerammerne på min blodprøveseddel er anderledes end herinde. Dette gør mig endnu mere betænksom.

  6. Ja det er et stort problem og det er ikke særligt trygt når de hele tiden skifter referenceværdierne på laboratorierne. Men det er de referenceværdier der står på din prøveseddel som du skal tage udgangspunkt i.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.